Nytt mål för 2017

Snart när det är nyår, så kommer alla nyårslöften. Man ska ha ett nytt mål för 2017, som man kanske inte håller mer än några månader. Men sist när jag och Anders var iväg och tränade så kom jag på ett nytt mål för mig inför 2017.

Jag ska klara av att hänga i romerska ringar, nudda tå i golvet från båda håll. Dvs rotera framifrån och tillbaka, grym bålträning och balans. Full kontroll av kroppen. Dit ska jag komma 🙂

När det gäller nya saker/övningar ska man inte vara rädd att försöka och misslyckas. Det bästa är att man bara kan bli bättre. Här bjuder jag på en film från mitt försök nu i helgen med romerska ringar. 🙂 Inspelat på Lindome Gym & Hälsa utav Anders (maken).

https://www.youtube.com/watch?v=aEWJfnAGLVM

Igår var jag iväg och tränade igen, fick då med mig Vincent. Först körde jag igenom mina övningar för dagen, dvs ben, rumpa, mage och rygg. Sen var det dag för romerska ringarna!

Har googlat lite på övningar för romerska ringar och hittar några grunder som man ska börja med. Så just nu gäller det enbart att hålla mig kvar, rak, medan jag håller min i ringarna. Grymt jobbigt! eller as jobbigt som jag säger på filmen, hahah

Hur går det med er träning?

All träning/rörelse som blir av är bra träning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.