Ny vecka, sol och påsk

Måndag, ny vecka med massa sol och påsk. Håller tummarna för att vädret håller i sig över hela helgen.

Så himla skönt att solen har varit framme hela helgen. Själv har jag kört MTB hela helgen. Som du kanske har upptäckt ifall du följer mig även på Instagram.

Fick nämligen förmånen att låna en MTB över helgen, så det gäller ju att passa på. Den MTB som jag har beställt är försenad, så pass försenad att jag valt att avboka den. Så i helgen gick jag prova en Merida One Twenty som jag ev kommer att komma beställa.

Det kommer ett eget inlägg om själva testningen 🙂

Förutom all MTB cykling har jag även hunnit påbörja städning av vår trädgård. Började bland alla mina lavendelbuskar. Jag klippte ner de och röjde runt omkring. Hann kratta vår grusgång kring huset och plocka fram våra utemöbler på vår söder altan. Så himla gött!

Den här veckan kom det inte upp någon veckomatsedel. Du kanske har saknat den 🙂 Orkade nämligen inte göra någon matsedel eftersom det är kortvecka. Själv vet jag inte vad vi ska äta i veckan. Var iväg och adhoc handlade. Dvs jag fyllde min vagn med allt möjligt, allt från kryddkorvar till skinka…. hahah

Fyllde en kasse bara med grönt, broccoli, champinjoner, avokado, aubergine, sparris och spenat. Jag tänker fint väder, grillat – så det blev även kryddkorvar, kött finns hemma i frysen. Hamburgare, laxpaket på grillen. Mums!

Vad händer hos dig till påsk?

Vi blir hemma, kommer att börja spika på vårt hus. Vi håller nämligen på att byta panel. Om jag hinner så ska jag även fortsätta i trädgården. Häcken behöver klippas, kratta gräsmattan, rensa ogräs….. japp det finns att göra.

Men givetvis ska jag även hinna med träning iform av cykla lite MTB, gymmet eller bara njuta av solen!

Utemöblerna på plats!
Södersidan på vårt hus, grusgång och del av våra lavendelbuskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.