Nu laddar jag för fullt

Imorgon händer det, då blir det 3:e gången jag springer Göteborgsvarvet. Som vanligt säger jag att det är sista gången men det vet man aldrig 🙂  

Men som det känns nu så är det sista gången….. hahah

Mitt start nummer är: 53 200

Starten går klockan: 15:07

Hur laddar jag upp, jo jag tänkte ta det lugnt ikväll. Äta något gott och fett, blir Tacos eftersom Vincent bestämmer vad vi äter på fredagar. Men sedan på lördagen blir det en stadig frukost och äta som vanligt. Kommer att ha med mig lite energi på vägen så som torkade bär, blåbär, russin och granatkärnor. Funkar för mig och känns bättre att ta än det som finns längs banan.

Köpte mig ett Flip-belt nu när jag var och hämtade ut min nummerlapp så den ska jag verkligen utvärdera under loppen imorgon. Jag tror den är bra, eller den verkar bra. Perfekt när man har med sig mobil, nycklar och så vidare. Har läst om den tidigare och varit lite nyfiken på den, så nu när jag såg den på mässan köpte jag en. Så här se den ut och man har den kring höfterna.

Jag önskar er alla en underbar helg med sol och värme, så får du önska mig lycka till imorgon!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.