Nu är alla julhelger över!

Nu är alla julhelger över och vardagen börjar igen. Fasta rutiner och ordning på torpet eller vad säger du?

På ett sätt är det skönt att alla julhelger nu är över och man kan sakta men säkert komma tillbaka till fasta rutiner igen. Vincent började skolan idag och nu med distansundervisning. De skulle idag hämta upp alla skolböcker osv i skolan och i eftermiddag ska de ha mentorstid med sina lärare. Antagligen för att se så tekniken fungerar som det ska och att alla barnen är med på banan.

Det kommer kännas väldigt konstigt att ha Vincent hemma, eftersom både jag och Anders jobbar hemifrån. Ja, vi får väl se hur det går helt enkelt.

Vad händer annars i veckan hemma hos mig? ja, det är måndag och det innebär PT timme med bästa PT Emelie inne i stan. Tisdag och torsdag blir det träning hemma i garaget på min träningscykel. Gymmet igen på onsdag och promenad på fredag. Sen hoppas jag på fint väder till helgen så att man hinner köra lite MTB ute.

Snö cykling

Jag och Anders hann med en härlig MTB-tur i lördags förmiddag i snö och – 3 grader. Det gäller att passa på, för snö ligger inte länge i Göteborg. Det var helt magiskt att cykla i snö. Jag trodde att det skulle vara halt att cykla men mina däck hade väldigt bra grepp. Det var alldeles tyst i Änggårdsbergen, fåglarna kvittrade och solen tittade fram. Magiskt, se bilderna här nedanför bara…. love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.