Mot Mora och Tjejvasan

Nu när detta inlägget kommer upp, sitter jag i bilen och kör mot Mora och Tjejvasan. Lite drygt 40 mil är det upp till Mora här från Lindome där jag bor.

Ska bli intressant att se vart snögränsen går. Om den finns! Som det ser ut idag så blir det regn på lördag, men kallt på nätterna så det finns hopp om det. Om inte annat ska det bli intressant!

Med mig i bilen har jag även en kollega som också ska jobba som volontär i vår pepp-station i Läde. Alltid trevlig med sällskap i bilen, jag som oftast åker själv upp från Göteborg.

Det kommer nu vara tyst på bloggen tills jag har kört mitt lopp. Så du får istället följa mig via Instagram. Tanken är att jag där kommer att uppdatera med bilder dagligen och gör så många stories som möjligt.

PELANTZ, heter jag på Instagram

Under själva tävlingen ska jag försöka att ta lite bilder. Lite vybilder så att ni får se hur det ser ut. Givetvis blir det en målbild som alltid. Nu håller vi tummar och tår för att allt går vägen och att vädergudarna är med oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.