Marstrands Havshotell

Hej,
Vilken helg vi har haft! Min väninna Linda fyllde 40 år så vi hade bokat in oss på Marstrands Havshotell med spa, skaldjursbuffé på kvällen och massa bubbel. Kan säga att Marstrand levererade, strålande sol och helt underbart väder. Kunde inte ha blivit bättre!
När vi kom fram till Marstrands Havshotell så checkade vi in direkt och fick tillgång till våra rum. Vi hade vårt rum på första våningen medan Linda och hennes kille bodde på andra våningen. Eftersom klockan var vid lunch så bestämde vi oss för att äta en räkmacka med öl/bubbel innan vi skulle gå ner till Spa. Snacka om magisk räkmacka, wow säger jag bara, titta här hur god den ser ut!

Räkmackan med ett glas bubbel

Väl nere i Spa så tog vi det bara lugnt, simmade lite, satt i varma tunnor på utsidan, ångbastu och bubbelpool. Vi blev alla som russin till slut, men skönt är det! Efter ett tag kom det en hel del människor så vi valde att duscha och göra oss ordning för att promenera runt lite. Vi tog med oss lite picknick i form av en flaska bubbel, lite kallskuret och oliver. Det är ju inte var dag som man firar en 40 åring eller hur?!? Vi satt helt perfekt, blickade ut över Marstrands ön, såg havet och lyssnade på fåglarna. Underbart!

Skaldjursbuffén – wow säger jag bara. Massa räkor, musslor, havskräftor i mängder. Olika sillar, gravlax och andra röror. Tror jag åt tills min mage stod åt alla håll och kanter. Så himla gott!

Kan varmt rekommendera Marstrands Havshotell, både privat eller som företags event. Personalen super trevliga och serviceminded. Jag glömde min tröja där och som tur var hittade personalen den. Så det får bli en tur dit även denna helg!

Här kommer lite bilder från helgen,

Skaldjursbuffén
Födelsedagsbarnet
Gänget – Jag, Anders, Ingvar och Linda
Ågot – ett fik på Marstrand
Marstrands Havshotell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.