Luften gick ur mig

Motivationen är på noll och jag tror nästan luften gick ur mig. Precis som förra året gick luften ur mig efter Tjejvasan.

Vad jag förstår så är det rätt vanligt. Man tränar hårt som bara den inför något och när man väl har genomfört den så går luften ur en.

Förra året dippade jag mycket mer än vad jag känner idag. Motivationen är som sagt vad på noll och jag måste hitta glädjen igen med att träna. Jag behöver komma upp på banan igen eftersom nästa tävling är på MTB i slutet på april.

Så igår tvingade jag mig till gymmet. Jag hade ingen plan men började med uppvärmning tills jag gick med på att köra igenom hela kroppen. Inte göra något utefter ett schema utan jag gjorde de övningar som jag gillar. Det blev lite squats med skivstång, lite biceps och triceps. Körde en övning som jag tror kallas för Arnold och sedan lite lats dragning. Avslutade med mage och en 10 kg platta som jag antagligen kan höja till nästa gång.

Försökte under passet att tagga till genom att dansa lite, lyssna på grym musik och till slut kände jag mig nöjd med passet. Blev ett pass där jag körde igenom hela kroppen.

Eftersom det är fredag så är min plan att köra lite fredagsfys innan fredagsmys med grannen. Det är taco-kväll hemma hos oss och jag tänkte unna mig ett glas rött vin till kvällen.

Ha en underbar kväll och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.