Löptur, ESS och MTB funderingar

Alltså hur trött kan man vara egentligen? I måndags började jag jobba igen efter tre underbara semesterveckor.

Visst, det är skönt att vara tillbaka bland fasta rutiner igen, men att gå upp så himla tidigt. Inte okej! 🙂 Fast snart är jag infasad att vakna 5 minuter innan klockan ringer.

Är du nyfiken hur det gick för Anders i söndags?

jo det gick bra. Han vurpade en gång vilket gjorde en lite sämre tid än vad han hade önskat men han är ändå nöjd. Han kom in på 15:e placering i Master klassen, dvs herrar över 40 år. Tyvärr har jag ingen koll på hur många som startade i den klassen men totalt var det ca 320 st som tävlade.

Vincent blev supertaggad så nu vill han också tävla i MTB, fast först måste han bli 13 år. 1 år kvar sen så…..

Löptur

Vi kom hem rätt sent i söndags och igår var jag så trött att jag inte orkade blogga något. Blev en löptur efter jobbet för att försöka få lite energi in i kroppen. Körde uppvärmning i 10 minuter, lugnt tempo (pulsen under 130 är målen) därefter öka tempot i 20 minuter, pulsen ska ligga kring 155 och sedan nedvarvning på 5 minuter, då jag gick snabbt. Var inte alls motiverad att springa men efteråt var det så himla skönt. Jag avslutade med att göra 2 x 10 st armhävningar, 2 x 20 st situps.

Nu gäller det att komma igång igen med träningen, få in rutinen med att köra styrketräning. Hur och vad jag ska träna. Jag har enbart två tävlingar inbokade, sista OCR loppet i Ljungskile och Göteborgs Brantaste nu under augusti månad.

MTB

Sen funderar jag på om jag ska börja cykla mer eftersom jag inte kan springa så som jag vill längre. Nu under semestern, måste jag nog erkänna har det varit kul att cykla MTB i skogen men f#n jag har ingen teknik. Jag är alldeles för rädd att ramla. Vad gäller teknik så är jag i.o.f.s gift med en som kan lära mig, men vill jag det? kommer vi att vara i luven på varandra när han säger till mig?

Funderingar, funderingar….

Du som läser bloggen, cyklar du MTB i skogen? Hur lärde du dig tekniken? eller lär man sig efterhand?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.