Löpning på morgonen!

Förr på somrarna så brukade jag springa på morgonen fast aldrig på en arbetsdag. Men igår gjorde jag det, mörkt och kallt ute men oj sån härlig känsla efteråt! Löpning på morgonen

Egentligen har jag nog tänkt på detta hela tiden att jag borde träna på morgonen, men jag är helt enkelt alldeles för seg och trött. Min man Anders tränar styrketräning 2 gånger i veckan på just morgonen. Ställer klockan 05:45, packar väskan kvällen innan och ”bara” går upp och iväg. Frukost tar han sen i form av en kopp kaffe med kokosfett. Bra jobbat säger jag!

Så nu har jag tänkt att minst 1 gång i veckan borde jag kunna gå upp tidigare för att springa. Hur svårt kan det va?!?!?

Så sagt och gjort så gjorde jag det igår. Kan säga att det tog emot lite men har man bestämt sig så har man. Bara att göra! Men det var med tunga ben jag stapplade iväg på min lilla tur men oj vad skönt det var efteråt. Vilken energi jag hade med mig hela dagen.

Löpturen blev ”bara” 2 km men det räckte för att ladda batteriet och ha energi till hela dagen. Underbart!

Nästa vecka åker jag upp till Stockholm men tanken är att jag ska hinna med ett löppass även där och lite styrketräning på hotellet. Det är Formex som jag åker upp till så det kommer helt enkelt att bli väldigt mycket promenad i mässhallarna. Ska bli spännande att se antal steg per dag då 🙂

Ha nu en underbar dag,

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.