LCHF-Kryssning 2017

Snart kliver jag på båten som ännu en gång tar oss till Finland och tillbaka. För 10:e året i rad anordnar LCHF-Magasinet en LCHF-kryssning med massa bra föreläsare.

Själv blir det andra gången jag är med på detta event, men sist var det väldigt roligt. Träffade en massa andra med samma intresse för kost och hälsa.

När är kryssningen?

Lördagen den 18 februari avgår båten från Värtahamnen kl 19:30. Vi startar med buffé och givetvis LCHF-anpassad och därefter är det mingel från kl 21 i övre baren. Ska blir superkul!

Vilka kommer och föreläser?

Givetvis kommer ”kostdoktorn”, Annika Dahlqvist och Ann Fernholm att föreläsa och de håller sina föreläsningar på förmiddagen. Under eftermiddagen kommer det att vara paneldiskussion på två olika ställen på båten.

De som kommer att delta i paneldiskussionen är ”Halva Lindha” Lindha Wikström, Johan Falk,  Monique Le Roux Forslund, ”Majoren” Fredrik Söderlund och Tommy Runesson. Den andra gruppen är Mats Humble, Ralf E Sundberg, Martina Johansson, Björn Hammarskjöld, Lars-Erik Litsfeldt och Jonas Bergqvist.

Just denna sista grupp kommer jag att välja att lyssna på. Anledningen till att jag väljer den gruppen är att jag har tidigare lyssnat på Lindha, Johan och Fredrik. Känns mer intressant att lyssna på Mats Humble om D-vitaminer eller Ralf Sundberg om forskningen och hur det går till. Björn Hammarskjöld och Lars-Erik Litsfeldt har jag aldrig tidigare lyssnat på och är lite nyfiken på vad de kommer att prata om.

Länk till programmet.

Är du intresserad av att hänga på så ring och se ifall det finns plats kvar, Tallink Silja 08-666 33 33. Glöm ej att uppge koden KOLHYDRATER för att få passerkort till vår grupp.

Tallink Silja

Hoppas vi ses på båten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.