Då var det gjort – GöteborgsVarvet 2017

Hej,
ja då var det gjort igen, anmälan till Göteborgsvarvet 2017 är betald och klar. Nu gäller det att jag tränar inför det…. ja jag tänker träna HELA vinter nu så att jag förbättrar min tid. It´s now or never! 3:e gången gillt, förbättrar jag inte min tid så lägger jag ner GöteborgsVarvet isåfall.

Tur att jag fick en bra pulsklocka av Anders nu när jag fylld år, PolarM400. Så just nu har jag laddat in ett program just gällande löpning. Detta program jag nu kör är på 9 veckor för att få upp lite fart, få ner min puls. Just nu ligger jag lite för högt med pulsen för att orka åka farten och hålla så pass länge som man ändå är ute och springer.

Men nu vet du vad mitt mål blir för nästa år!
kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.