KPJ = Kul på jobbet!

Just nu sitter jag hemma i min fåtölj med en stor kopp kaffe och bara njuter av tystnaden.

Idag är jag trött. Jag har varit iväg på två team-dagar med mitt jobb, här i Göteborg. Två dagar fyllda med massa information, föreläsare och aktiviteter. En aktivitet ordnade jag, det var med mitt gym här i Lindome, Lindome Gym och Hälsa. Sofi som driver gymmet hade en workshop med oss om hållning, dvs hur står och går vi.

Lite om det jag har skrivit om tidigare, du hittar det här.

Alla tyckte det var intressant men framför allt nyttigt att höra och att se. Allt blir så tydligt när Sofi står och visar på oss med en pinnen. Dvs hur rakt står jag, jagar jag huvudet eller står jag som en anka?!?!!

Efter den genomgången körde vi ett pass som heter Crossgym. Det är ett pass som inspirerad av Crossfit, man gör x-antal övningar i ca 50 sekunder och 15 sekunder vila innan man kör nästa övning. Oftast hinner man med 3 varv innan man avslutar med Grande Finale 🙂

Jag är stolt över kollegorna som kämpade väl, kan säga att många hade träningsvärk idag 😛

På kvällen var vi iväg till Sjöbaren i Haga för att äta middag, en gammal favorit fiskeresturang för min del. Enkelt och gott. Kanske inte den mest  LCHF vänliga restaurangen men men…..

Jag åt till förrätt Pilgrimsmusslor, serveras med rågfriterat kalvbräss, bakad rotselleri och persiljemajonäs samt semitorkade fikon och sodaört. Till varmrätt åt jag deras Fisk och Skaldjurssoppa med massa lax, räkor och musslor. Såå himla gott!

KPJ = Kul på jobbet!

Här kommer lite bilder från det jag åt:

Frukost på Scandic Crown
Pilgrimsmusslor
Fisk och Skaldjurssoppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.