Korv med coleslaw – enkelt och gott

Hej,
inatt fick jag äntligen sova hela natten fram till kl 05:00, så himla gött. Vaknade innan väckarklockan men imorgon har jag lovat mig att jag ska sova fram till den ringer, hoppas det går…. men det återstår att se 😉

Jag hade med mig som vanligt 2 st kokta ägg till frukost på jobbet. Vräkte i mig dessa strax innan 09:00 för då höll jag på att hungra ihjäl. Fattar inte att jag är så hungrig hela tiden…. super konstigt! Sen gick det inte mer än fram till strax innan 11:00 så var jag lika hungrig igen….. men då gick jag och hämtade en kopp kaffe med massa grädde som skulle stilla hungern fram till det var lunch. Precis som igår hade jag förutom lunchen (rester från igår, Kassler med fänkålsröra) en yoghurt med granola med mig som efterrätt.

När jag gick över till lchf för 3 år sedan så hade jag huvudvärk som tusen, kände mig sjuk. Men nu känner jag ingenting…. undra varför! Men det är toppen att jag slipper den iallafall.

Så idag efter jag hade hämtat Vincent på skolan, var det snabb hem för att fixa middagen, som vanligt var jag vrålhungrig…… Snabbmiddag korv med coleslaw, enkelt och gott. Vincent fick klyftpotatis till sina korvar.

Korv med coleslaw

2 st Grillkorvar från Härrydachark

coleslaw
200 g vitkål
1 st stor morot
ca 2 dl majonnäs
5 st rädisor
salt
peppar

Strimla vitkålen tunt och hyvla moroten med en osthyvel.
Skiva även rädisorna tunt
Blanda samma allt i en skål och låt sedan stå och dra en stund.

Även denna gång serverade jag spenat till maten. Ser fint ut och är gott!

Var även in en sväng på ICA, Lindome för att komplettera lite till kylskåpet, så jag sprang snabbt in hos Jencic min favvo klädbutik här i Lindome. De har såå mycket snyggt och är super trevliga. Jag hittar alltid något hos de och givetvis även idag. Eftersom jag inte hittade några jeans i USA så köpte jag ett par hos de, sååå snygga eller hur?

Fick godkänt av Anders, ha ha ha

Ha en bra kväll
kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.