Kiropraktor i eller kring Göteborg?

Onsdag och jag startade dagen med en löptur, nja riktigt så var det nog inte. Idag prioriterade jag sömn istället men jag tänkte tanken – Vore det inte skönt att springa idag?!?!

Min man Anders är iväg 3 gånger i veckan mellan 06.00 – 07.00 för att träna på gymmet, helt galet, fattar inte hur han orkar. Det blir i och för sig lättare med att det ljusnar på morgonen men inte nu under vinterhalvåret. Min tanke är att jag ska springa en eller två mornar per vecka, eftersom jag fick sån energi sist.

Tränar du på morgonen eller kvällen?

Apropå löpning så var jag iväg igår till min kiropraktor, har fortfarande efterdyningar på maran jag sprang. Ont som bara den i höften, eller rättare sagt insida lår. Har haft sjukt ont, har knappt kommit ur bilen nu på slutet. Sova på mage är inte att tänka på då det gör så himla ont när jag drar upp just det benet. AJ!!!

Kiropraktor Martin

Men nu har jag fått mig en omgång, tur att ingen satt utanför hans mottagning för jag skrek kan jag säga. Hela min vänstra sida var helt ur spel. Vaden var helt ur balans, sjukt spänd men det är nu åtgärdat. Så himla skönt, det gäller att ta hand om sig i tid. Och det kan man INTE säga att jag har gjort. Gått rätt länge med detta så nu blir det en till behandling om 14 dagar för att se att muskeln inte hoppat ur spel igen. Är huvudet dumt får kroppen lida eller vad säger man?

Övning

Har fått en övning, stretch, som Anders måste hjälpa mig. Jag ska ligga på rygg som en skräddare med vänstra benet, Anders ska lägga lätt tryck på höftbenet och knät, där ska han stretcha insidan. Stanna där det gör som ondast och då ska jag pressa upp benet. På så sätt arbetar vi med muskeln samt drar ut den.

Har du en duktig kiropraktor i eller kring Göteborg?

Martin ska nämligen flytta till Rättvik, så efter sommaren har jag ingen kiropraktor längre. Jag behöver någon som kan allt från idrottsskador, förebyggande och som jobbar med kroppens helhet, inte någon som bara knäcker. Ni är ju några som läser min blogg så varför inte slänga ut frågan till er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.