Ketopodden 1 år

Tänk vad fort tiden går, idag är det 1 år sedan vi släppte avsnitt 1 av Ketopodden, jag och Matilda. Såå himla roligt!

Alltså så himla kul, 1 år har gått och idag ska jag få träffa Matilda. Hon ska komma ner till mig över helgen. Så just nu sitter hon nog i bilen på väg ner. Hon ska gå en utbildning/kurs på lördag och på lördagkväll kommer vi att spela in ett avsnitt av Ketopodden hemma hos mig. Vi skålar in avsnitt 29 med ett glas bubbel och firar att Ketopodden fyller 1 år.

För ett år sedan var vi båda nog var lite nervösa efter att vi spelat in och släppt första avsnittet av Ketopodden. Då kände vi inte varandra speciellt mycket mer än att vi hade träffats två gånger. Följde varandra på nätet. Hur skulle Ketopodden bli mottagen av lyssnarna? Kommer de att gilla Ketopodden?

Ketopodden start

Matilda kom med idén att vi skulle podda ihop, något som jag inte ångrar en sekund att jag tackade ja till. Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Om våra liv, det vi är med om, givetvis vår kost och träning. Vi vill inspirera till en balans i livet där man skapar bra och naturlig mat, man rör sig utifrån ens egna förmåga. Ingen pekpinne, och det tycker jag verkligen att vi gör.

Feedback från våra lyssnare

Den respons vi fått från våra lyssnare är bara positiv, vilket är jätteroligt och det inspirerar oss att verkligen fortsätta. Vi har fått tips från våra lyssnare ibland om vi uttrycker oss på ett konstigt sätt, eller som jag som upprepar vissa ord hela tiden. Tack snälla för all positiv feedback!

Det ska bli superroligt att träffa Matilda och spela in ett nytt avsnitt av Ketopodden live!

Och tack till alla lyssnar, utan er skulle podden inte finnas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.