Jul på Liseberg 2019

Hoppas din helg varit bra! Själv har jag hunnit med att gå på Jul på Liseberg och julmarknaden i Haga.

Det var i fredags som jag och min vännina Ulricha tog pendeltåget in till Liseberg. Vi blev nästan lite förvånade över hur lite folk det var där. Vi åkte in vid 19-tiden eftersom vi båda skulle träna på eftermiddagen och hinna äta middag innan vi drog in.

Jul på Liseberg

Vi mötes av ett snöigt Liseberg, granar med snö, snölyktor och mängder med paket. Eftersom vet var kallt ute så kom både jag och Ulricha in i stämningen när vi gick runt och tittade i alla små bodar där man sålde allt från stickade strumpor till viltkorvar, julgranskulor och en himla massa godis.

Själv köpte jag en älgsalami och en ölkorv i en utav alla dessa bodar. Jättegott och givetvis hann jag äta upp allt under helgen. Hahah får helt enkelt bli en tur till, till Liseberg.

Julmarknad i Haga

Under lördagen då solen sken här i Göteborg åkte jag och familjen in till Haga inne i Göteborg för att gå på julmarknad i Haga. Tyvärr var det inte bara jag som tänkte så. Kan säga att det var kaos, så vi gick snabbt igenom och åkte hem igen. Var alldeles för mycket folk helt enkelt.

Här kommer lite bilder från Jul på Liseberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.