Jag har idé torka!

Just nu har jag nog en idé torka, kommer inte på något bra att skriva. Vad tycker ni att jag ska skriva om för ämne? Tips tack 🙂

Känner mig lite smått små förkyld men som inte bryter ut…. men jag boostar mig med D-vitamin och vatten. Färsk ingefära och citronvatten. Sover bra fast jag vaknar tidigt och givetvis somnar jag om igen…. så när klocka väl ringer är jag jättetrött. Om jag vaknar innan klockan imorgon då ska jag gå upp, får se ifall det blir bättre.

Här hemma är det fullt upp med renovering av Vincent rum. Det nya golvet är på plats, jag har målat det en första strykning. Förhoppningsvis hinner jag med ytterligare en strykning imorgon fredag så att vi kan börja måla väggarna i helgen. Så snart har sonen ett rum igen.

Tyvärr har maten inte hamnat i fokus, utan jag lagar mat efter det som finns i kylskåpet eller frysen. Ni som följer mig via Instagram har nog märkt det, snabb och väldigt enkel mat 🙂

Men jag ska bättra mig till nästa vecka, jag lovar 🙂

kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.