Invigning av Swedish Taste på NK, Göteborg

Förra veckan var jag med på invigningen av Swedish Taste på NK tillsammans med Emelie. Hon hade fått inbjudan och jag fick äran att vara plus 1 tillsammans med henne.

Såå himla roligt!

Jag och Emelie träffades först vid Brunnsparken, för att gå upp till NK,s julskyltning för att se hur den ser ut för i år. Jättefint som alltid. Därefter blev det ett glas bubbel hos Dorsia innan vi gick ner till NK igen och Swedish Taste.

Man har restaurerat nedre plan hos NK, där man har ”plockat fram” kulturmärkta valven från 1700-talet, så himla fint. Det kommer att finnas en bar, saluhall och restaurang där nere som kommer att drivas genom Swedish Taste och den prisbelönta kocken Magnus Lindström.

Det var första gången jag provade ostron och jag måste säga att det var gott med lök, citron och tabasco men tyvärr skar jag mig på skalet så det blev bara en. En superkväll som NK och Swedish Taste bjöd på och vi avslutade kvällen på OGBG nere vid Skeppsbroplatsen. På OGBG har jag aldrig varit tidigare men det var supermysigt så hit vill jag gå flera gånger och framför allt smaka maten. Såg spännande ut.

Invigningstal
Mängder med Ostron
Jag och Emelie tog ett glas Champagne på Dorsia. Foto: Emelie
Jag, Emelie, Sara och Yvonne
Ett glas bubbel
Otroligt vackert valv från 1700-talet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.