Afterwork hos Blackstone tillsammans med LCHF-Magasinet

I fredags var jag iväg på afterwork tillsammans med LCHF-Magasinet på Blackstone här i Göteborg, supertrevligt!

Vi är några stycken som är med i en grupp på facebook som heter LCHF Göteborg med omnejd. Tidigare har vi försökt att träffas men det har varit svårt. Men denna gång drog Cecilia Manfredsson igång en träff. Jätteroligt tyckte jag, klart man hänger med.

Så i fredags var vi strax över 20 stycken som träffades hos Blackstone, åt en bit mat och snackade. Supergod mat och jättetrevligt. Några hade jag träffat sedan tidigare medan andra var okända. Blackstone har konceptet att man väljer vilket kött/fisk man vill äta, därefter väljer man tillbehören så här behöver man inte ”välja bort” något. Passar oss perfekt!

Jag valde svensk Oxfilé med en sallad och två såser, vitlökssmör och beasås. Allt kommer ut på en planka där det finns en glödhet lavasten, där du själv tillagar ditt kött/fisk. Såå himla gott. Vi pratade, skrattade och delade med oss utav våra erfarenheter.

Tiden gick hur fort som helst och helt plötsligt var vår sittning klar, nästa sällskap varpå ingång. Nästa gång får vi välja ett ställa där vi kan sitta längre, vi hade mycket mer att diskutera.

Här kommer några bilder från kvällen,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.