Höst och förkylningstider!

Vincent har börjat skolan igen och löven börjar ändra färg, vad knackar då på dörren hemma hos oss?

Jo, förkylning… Vincent är snorig som bara den, men ingen feber som tur är. Själv känner jag mig dassig och kass. Ont i halsen så det blir ingen löpning just nu för min del. Nu gäller det att boosta kroppen med c-vitamin, ingefära och bra kost. Allt för att kroppen ska hinna läka sig själv innan jag står i startfållan på Göteborgs Marathon.

Idag skulle jag egentligen träffat löpgruppen inför marran i oktober men eftersom jag känner mig som jag gör blir det att ta det lugnt istället. Köra lite foamroller och triggiboll istället. Nyfiken på vad detta är så skrev jag ett inlägg om det, du hittar det här.

Känner av mina fötter nu är jag har sprungit så pass mycket, i augusti hade jag i snitt 5 pass i veckan med löpning och styrka. Så det är rätt ont/skönt att rulla en triggiboll under foten. Kanske ska ta en långpromenad istället.

Det bästa med hösten är nog färgerna, det är svalt och skönt när man är ute och springer, promenerar. Själv laddar jag nog mina batterier när jag är ute i naturen. Jag känner ett lugn, man hör fåglarna – såå rogivande.

Vad tycker du om hösten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.