Hoppas er helg varit bra, det har min.

Hej,
hoppas er helg varit lika bra som min. Hela förra veckan var jag i Stockholm med jobbet, en massa kundmöte och så var vi inbjudna till en tillställning, 100 års jubileum. Super kul! Massa goa middagar och en massa luncher…. ingen träning och massa vin….. ja tur att det blev helg och tillbaka till verkligheten.

I helgen har det varit Göteborgsvarvet, men jag sprang inte. Passade dock på att vara in till stan för att klippa mig hos Kicki på OSS Hår och Skönhetssalong. Så här snygg blev jag 😉

Sen har jag solat, klippt gräset, klippt fram några hallonbuskar som verkar ha tagit sig, jag trodde hela hallonbuskarna hade dött….. men några kommer vilket är bra. Sått lite dill och persilja. Planerat vad jag ska ha i mina blomkrukor osv. Imorgon måndag har skolan studiedag så då blir jag och Vincent hemma. Undra vad vi ska hitta på?

Anders gjorde ren grillen i helgen oxå, så nu grillar vi för fullt igen! I lördags gjorde vi njurtapp – grillade den och gjorde grillad sötpotatis, WOW va god den blev som grillad. Ni måste bara testa!!
Sen grillade vi helstekt fläskfilé idag med, gissa?!?! Grillad sötpotatis, mums

Grillade grönsaker som sparris, sötpotatis, champinjoner, morötter, broccoli och salladslök
 
Sötpotatis grillad, söndag

Jag älskar sommaren, älskar att grilla! Den bästa är att man nästan kan grilla allt. Grillade tunna skivor potatis till Vincent idag oxå, vilket blev godkänt!

Både sötpotatis och vanlig potatis skivade jag tunt och hällde över lite olja och sedan stekte jag de på stekbordet på grillen. Funkar nog även på gallret men där hade vi köttet.

Sen så gjorde jag en tårta i helgen till mig och Anders. Inte för att vi firade något men jag fick syn på så söta mini meloner när jag var och handlade. Sen köpte jag dyra jordgubbar på Coop…. men oj oj oj vad god tårtan blev.

Jag skar av toppen och botten så att säga så melonen blev som en ända stor botten bit. Sedan vispade jag grädde hårt med lite vaniljpulver och smetade över hela melonen. Sedan toppade jag med jordgubbar som jag skivade. Blev helt magiskt gott. SÅ himla fräscht.

Måste få skryta lite oxå…..
ikväll så gjorde jag det…. jag sprang 5 km under 30 min – ÄNTLIGEN!!!
Nu ska jag bara hålla i 5 km till för att springa milen under 60 min…. snart så snart så är jag även där. Första delmålet klart.

Nu ska jag vara trevlig mot Anders, så jag stänger ner nu. Hej då!
KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.