Hoppas din helg varit bra!

Här har vi tagit det lugnt hela helgen. Själv har jag gjort alla måsten som helg innebär, nämligen städa, tvätta och handla. Denna gång själv efter som Anders är skadad.

Förra helgen så var vi ute och cyklade MTB tillsammans med några vänner. Tyvärr halkade Anders så pass illa att han fick sprickor i några revben. Så denna vecka som varit har han varit hemma och tagit det lugnt.

I lördags var vi iväg till Frölunda Torg, strosade runt bland butikerna och tog en fika på Adams Cafe. De serverar nämligen LCHF fika, valde en LCHF Bounty som var jättegod. Nästan lite för stor 🙂

Mysigt att gå runt, titta i butikerna och få lite inspiration inför jul och julklappar, även om vi inte kommer att vara hemma.

Igår, satt jag och Vincent med matte läxa. Tack gode gud för Youtube och de som lägger upp filmer om hur man räknar ut algebra, ekvationer osv…. Vincent förstod inte, jag fattade noll men så kom jag på att allt finns på Youtube. Googlade lite och helt plötsligt fanns allt bara där. Helt plötsligt hade vi löst alla uppgifter som han skulle göra. Så himla kul, speciellt när vi löste problemet. High five!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.