HemmaVasan 30

I söndags cyklade jag, Anders och Ullie hemmavasan 30 i Skatås. Hemmavasan 30 innebär att man cyklar 32,2 km och jag tror vi fick ihop ca 33 km totalt.

I lördags hade Vincent sitt kalas för sina kompisar. Så det var 12 st tonåringar som sprang uppblåsbar hinderbana. De hade superkul och eftersom det var så varmt så tog de även fram vattenslangen. Så det var verkligen fullt ös här hemma. Hans fest tog inte slut förrän kl 23 och då var det bara dags att röja innan vi gick och lade oss.

Så när klockan ringde 06:50 var jag lite seg, jag sov nämligen inte så bra den natten. Vet ej varför men det var säkert nåt. En svart kopp kaffe sen drog vi iväg till Skatås där vi skulle cykla våra 32,2 km. Redan då när vi drog iväg var det 16 grader varmt ute och när vi kom tillbaka 2,45h senare 28 grader varmt.

Anders hade gjort en slinga som utgick från Skatås, bort mot Björndammen över mot Mölnlycke och sen tillbaka till Skatås. När vi kom tillbaka fick vi snurra runt lite i Skatås eftersom det då saknades ca 2 km. Så ner till Lisebergs Camping och den långa backen tillbaka till parkeringen. Tack för den avslutningen….. helt slut!

Så vi alla cyklade på 02:45 enl min Polar klocka, men Strava som enbart loggar den tid man cyklar hamnade vi på 02:31. Väl tillbaka hemma dippade jag lite energimässigt eftersom jag fastar nu när jag gjorde Hemmavasan. Återhämtade mig sen som tur var. Var lite illamående så det var nog en blandning av värmen, en massa salt, vatten och cyklat kanske liiite för fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.