Hemmafix och MTB tur

I helgen som var blev det hemmafix och MTB tur tillsammans med vänner!

Vi håller på att fixa det sista i Vincent rum, så snart har han ett ungdomsrum. Eller rättare sagt ett tonårsrum! Men jag måste säga att det blir riktigt snyggt. Nu är det bara gardinstång, gardin, några tavlor och givetvis lister….

Hemmafix

Vincent är supernöjd över sitt val av färg på väggarna, två olika nyanser av grått. Tänkte att jag skulle ta lite kort till helgen när vi fått upp alla tavlor och gardiner så att ni får se.

Håller även på att fixa lite i vårt kök, med lite nya tavlor även där. Ska ta bort några kokböcker som jag har på tavellister och ställa dit lite snygga tavlor istället. Bilder kommer så fort jag är klar. Kommer att bli toppen!

MTB-tur

Det blev en MTB tur både i lördags och söndags. Kan berätta för er att jag brände 1056 kcal under lördagen och på söndagen 1026 kcal. Kan meddela att jag var konstant hungrig fram tills igår måndag. Gick inte mer än max 1 h sen så var jag hungrig igen….. Helt galet!

Lördags turen, så cyklade vi tillsammans med Sportson, en cykelbutik här i Göteborg. Så vi var ett gäng på 50 st som cyklade tillsammans i Vättlefjäll. Rätt svår cykling, lite mer tekniskt men ändå helt okej. Kan säga att det inte var roligt att cykla så många, det blev kö och så när man väl fick cykla kom man inte mer än några meter innan det tog stopp igen.

Så i framtiden kommer jag nog inte hänga med när det blir ett sånt pass stort gäng. Vi cyklade då totalt 13 km på 2,5 h lite drygt medan i söndags var jag ute med Fredrik och Anders. Då cyklade vi 27 km på 2h, lite skillnad. Tyvärr var inte vädret lika härligt så på lördagen men men det får vi räkna med nu när det är ”vinter” här i Göteborg.

Här kommer lite bilder från helgen!
Vincent och hans rum
Två nya plåtskåp från IKEA
Jag från i lördags
Samling i Vättlefjäll
Jag vid Djurasjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.