Helg, konsert och tjejsnack

Äntligen helg igen, så skönt! Men nu i helgen blir det konsert med Miss Li och tjejsnack med Linda. Ska blir så himla trevligt.

Helgen börjar med att vi ska uppvakta en kompis som fyllt 40 år. Jag har varit och handlat en massa kallskuret, vin och annat smått och gott. Så ikväll blir det överrasknings fest.

Sedan på lördag blir det konsert med Miss Li tillsammans med Linda. Tror att hon är expert med att fixa konsertbiljetter. Hon fixar och sedan frågor hon mig om jag vill hänga med! Klart man gör eller hur?!

Har du också vänner du ventilerar med?

Eftersom både jag och Linda blir barnfria kommer det bli rätt mycket tjejsnack. Älskar att dricka vin och snacka skit. Ventilera allt man kan tänkas behöva ventilera. Så himla skönt, eller vad säger ni?

Ska försöka uppdatera från konserten via Instagram, vi sitter nämligen på 1 parkett. Coolt att sitta så himla nära. Så jag hoppas på bra bilder. Efteråt blir det nog ett glas Cava någonstans. Det var längesedan jag var ute i svängen 🙂 Jag kommer berätta mer nästa vecka om hur konserten var.

Givetvis kommer helgen att bjuda på träning. Om inte annat hoppas jag på fint väder så att man kan komma ut och cykla MTB ute. Vi håller väl tummarna att regnet ger med sig och att solen istället tittar fram.

Ha en underbar helg,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.