Grid

Hej,
I måndags körde jag dubbelpass på gymmet eftersom jag skulle på föräldramöte på Vincent skola igår. Först körde jag en timme i gymmet, körde igenom hela kroppen. Armar, ben, mage och rygg fick sig en omgång, efteråt körde jag ett nytt pass på gymmet som de kallar Grid. Det är ett 30 minuters pass där man rullar med en foamroller och triggipunktboll.
Så här ser min foamroller ut, de ser lite annorlunda ut på gymmet men saken är detsamma. Vi körde bollen under foten, på vaden och rumpan. Det kändes men gjorde inte så himla ont, bara vid vissa rörelser. Men däremot när vi körde framsida lår, aj aj aj. Snacka om att grina illa, ont som bara den…. men otroligt skönt efteråt.

Har du testat en foamroller?

Om inte så finns de säkert på ditt gym, så att du kan testa. Vad händer då när man använder en foamroller? jo den sätter igång blodcirkulationen, påskyndar återhämtningen efter träningspasset. Idag är vi grymt stela och behöver släppa på trycket lite och det gör vi genom att rulla oss på denna goa foamroller.

Läs ett tidigare inlägg om min foamroller.

Dagen middag blev lax i ugnen som jag bara älskar, Vincent fick ris till sin lax medan jag och Anders åt en sallad med tomat och en skvätt olivolja. Vi brukar alternera mellan smörstekt broccoli, morotssallad eller blomkålsris – såå himla gott!

Smaklig måltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.