Godmorgon Måndag

Måndag igen, veckorna och helgerna går så himla fort. Snart är det skolavslutning, min födelsedag och semester. Åhh drömmer mig bort!

Ny vecka med nya utmaningar och härliga träningspass. Även om det regnar utanför mitt fönster så är jag taggad för en ny arbetsvecka. Jag känner mig utvilad och stark. Min helg har varit bra. Firat min kompis Linda som fyllde 45 år i fredags. Jag och Anders gick över till henne med en flaska vin och blommor. Hon bjöd oss på bubbel och kallskuret. Det bästa är att jag och Linda bor grannar. Hon och hennes kille köpte ett radhus precis bredvid där vi bor för några år sedan när deras barn var små. Lyxigt värre att ha sin kompis så nära. Jag och Linda känner varandra sedan vi båda bodde i Falun.

I lördags, när Vincent hade sin MTB träning med CK Master i Änggårdsbergen körde jag ett MTB pass med vår vän Fredrik. Anders är nämligen ledare även i CK Master. Var lite osäker ifall jag skulle hitta runt Änggårdsbergen eftersom det är alltid Anders som brukar cykla först. Även jag kan nu säga att jag hittar i Änggårdsbergen. Jag och Fredrik fick en härlig MTB tur på 9 km. Vi var ute i 2 h med ren cykeltid var nog inte mer än 1 h. Änggårdsbergen är lite intervall cykling, upp ner och upp ner igen. Men det var otroligt härligt att vara ute i skogen igen.

Igår söndag hände det inte så himla mycket. Jag fixade inför veckan, städade och tvättade. När Andes och Vincent drog ner till Rigortorpet på barnträning, drog jag till gymmet med Ulricha. Vi körde ett helkroppspass med lite basövningar och favoriterna när det gäller mage. Tog det dock lugnt med benen, eftersom det är benpass alla måndagar 🙂

Nu till veckan händer det inte så himla mycket, vad jag vet ska väl tilläggas. Min träningsvecka blir måndag = benpass, tisdag ska jag ev köra träningscykel hemma i garaget, onsdag ska vi till optikern med Vincent, torsdag får bli ett överkroppspass eftersom jag nog inte hinner med det på onsdag. Sedan är det helg igen… Arbetsmässigt har jag som vanligt massa telefonmöten, både på svenska och engelska.

Har börjat fundera på om jag inte ska gå lite utbildningar på distans. Känner att jag vill utveckla mig själv. Lära mig något nytt och spännande. Få se vad jag hittar på 🙂

Ha en fin måndag

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.