Fullt upp, hinner inte ens träna!

Godmorgon alla goa följare, strax sitter jag i bilen på väg mot Halmstad, Växjö och till sist Korrö. Fullt upp, hinner inte ens träna!

Jag ska iväg på lite kundmöten och till sist teamträff i Korrö. Ska bli spännande, har aldrig varit i Korrö men jag har hört att det är vackert där. Ligger mitt i skogen. Häng med på Instagram och Stories.

Det har varit så pass mycket hos mig just nu så jag har inte hunnit förbereda några inlägg denna vecka men något spännande är på gång till nästa vecka. Jag håller på att förbereda för fullt.

En tävling!!

Ska bli jättespännande, hoppas ni tycker om den 🙂

Efter föreläsningen i torsdags med Martinas nya Ketoguiden, så har jag tajta upp min kost lite. Lite mer mot Keto – fast egentligen har jag redan ätit keto när jag tänker efter. Försöker fortfarande att bli av med mjölkprodukterna. Använder mycket mer smör i maten, avokado och olivolja.

Vad gäller viktminskningen så är det bara ner några 0,1 kg 🙁 men tyvärr innehöll helgen alkohol eftersom vi var ett gäng som var iväg på invigning av Jimmy & Joans New York. Alkohol stoppar verkligen upp viktnedgången och gör att man blir mer påverkad att äta sådant som vi inte ska äta….. inte bra!

Träning

Vad gäller träningen så går det bra. I söndags hängde jag med Vincent när han hade sin MTB-träning, blev en runda på 90 minuter. Perfekt väder – grått och mulet. Igår blev det 60 minuter i gymmet – gjorde lite spiral stabiliseringsträning innan jag körde igenom hela kroppen. Det kommer komma ett inlägg för dig som är nyfiken på spiral stabiliseringsträning. Sjukt effektivt och nu efter 3 månader märker jag stor skillnad.

Eftersom jag är borta tills på torsdag så blir det nog inte så mycket mer träning för mig. Scandic i Växjö har ett gym men jag vet inte alls hur det ser ut, om det är bra osv. Ska bli spännande att se ikväll när jag kommer dit. Nere på Korrö blir det inget mer än att paddla kanot som vi i teamet ska göra…… Torsdagkväll när jag kommer hem blir det att mysa med man och barn istället för att träna.

Som du ser, har jag fullt upp denna vecka.

Hur går det för dig och din träning/rörelse, hinner du med allt du önskar?

Foto: OH Honey Photography

2 kommentarer

  • ewasvensson

    Hejsan Pernilla!! jag har verkligen levt i någon degig värd ett tg utan bra mat och träning…och degig är just hur kroppen känns just nu…men i morgon ska jag vara igång igen… Förbereder för ketokost och träning idag. Trevlig att träffa dig //Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.