Formex

Hej,
Nu är jag äntligen hemma igen efter några hektiska dagar på Älvsjö Mässan och Formex. Jobbat från tidig morgon till sen kväll. Fullt ös så att säga! Men väldigt roligt, man får en massa energi, inspiration och framför allt man ser allt som kommer ut i handeln om några veckor. Haha lyxigt värre eller hur!

Under dessa dagar har jag varit ute och sprungit 2 gånger, båda gångerna var det på morgonen. Man är alldeles för trött på kvällarna för att orka med det, om inte annat väldigt trött i fötterna.

I tisdags körde jag upp till Stockholm, gick hur bra som helst att hitta till hotellet. GPS:en funkade kanon förutom i tunnlarna.  När jag väl hade checkat in, gick jag en sväng ner på stan. Shoppade lite på LCHF-Klubben som ligger i Sture Gallerian. Blev 2 burkar Nougatcrem som vi brukar använda  när vi gör bananplättar och ett paket bönspaghetti – svarta bönor. Ska bli spännande att smaka, lite läbbig färg bara, svart….. haha

Kom i säng tidigt den dagen eftersom jag var så trött, eller rättare sagt så somnade jag framför tv i sängen… hahaha trött var jag. Men vad händer om man somnar tidigt, jo man vaknar tidigt…. så 05:30 slog jag upp mina blå….. hur pigg som helst. Vad gjorde jag då?

Jo fram med löparkläderna och skorna, tittade ut genom fönstret och såg perfekt väder. Det var bara att dra iväg mot Djurgården. Helt själv och sååå skönt sprang jag iväg mot Djurgården, sprang ca 2,5 km innan jag vände tillbaka igen.

Perfekt start på dagen, sen heldag på mässan. Kan säga att jag gick totalt 23 000 steg den dagen, de andra dagarna blev det ca 13 000 steg.

Blev även en till löptur på torsdag morgon, bort till Sveriges Radion. Det är ca 2 km dit men gps:en strulade så enl den blev det ”bara” 2,44 km.

Även Anders har varit i Stockholm nu i veckan med sitt jobb, kick off, så vi strålade samman. Vi passade helt enkelt på att få en weekend i Stockholm. Under tiden när jag jobbade på lördagen gick han runt på stan, shoppade och hade det bara trevligt. När jag väl kom in till stan på eftermiddagen gick vi en sväng ut på Djurgården, åt en supergod planka med Regnbågslax på Djurgårdsbrunn. Anders hade då gått 35 000 steg medan jag enbart var upp på 25 000 steg.

Här kommer lite bilder från Stockholm,
kram kram

Vy mot Djurgården
 
Du ser Djurgårdsbron
Karlavägen, utanför Scandic Park
 
Löpturen på torsdag, ser lite trött ut eller hur?
Fontän vid Sveriges Radio
Räkmacka utan macka på Scandic Park
Vann gjorde jag två gånger, denna fina kökshandduk
Så här stod jag på mässan
Jag och Anders
Kvällspromenad i lördags
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.