Drar igång min citronrensning igen

Hej,
Dags att dricka citronvatten igen! Inte för att jag behöver det utan för att det är gott och gör nytta i kroppen. Nu när man har varit iväg med jobbet några dagar, druckit alkohol, ätit mat som man inte är van vid så kan man behöva det här. Så igår handlade jag hem ett gäng citroner.

Som jag har skrivit i tidigare inlägg gör citronerna nytt i kroppen, hjälper oss att må bättre helt enkelt. Superfräscht att dricka!

Tidigare inlägg om citroner, Länk till vad citroner kan göra för dig.

Annars drog träningsveckan igång med ett pass på gymmet igår, överkropp. Blev att mossa armar, axlar, rygg och mage. Övade även på att stå planka, varva händerna upp på väggen. Det är en ny övning som jag ska köra ikväll under mitt HIIT pass. Lite svår att få till, man vrider gärna överkroppen eller höfterna. Men tar grymt bra! Få se om jag överlever kvällens HIIT pass helt enkelt. Haha

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.