Formex är över för denna gång!

Nu är jag hemma igen efter 5 dagar i Stockholm och på Formex.

I söndags hade jag ett gediget schema, tvätta, handla, planera veckans mat och ladda batteriet inför kommande arbetsvecka.

Att vara på Formex är otroligt kul och intressant men också väldigt jobbigt och intensivt. Väldigt långa dagar blir det på mässan, tror att jag gick 16 000 steg första dagen. Men alltid kul att se kändisarna och att krama Ernst 😉

Tänk om jag ändå skrev om inredning på bloggen…. hahaha

Anledningen till att jag står på Formex är att mitt jobb (DHL) har en monter där annars hade jag inte varit där. Ibland har man tur eller hur?

Så nu har jag fått lite input i vad som kommer att komma ut i handeln om några veckor/månader. Lite pastellfärger, mycket puffar och natur inslag kan jag nog skvallra om men jag är verkligen ingen expert 🙂

Tyvärr ingen kamera med och sen har jag ingen tid att gå runt och fotografera, men det var många andra som gjorde.

Hanna – Inspomamman – var där, läs gärna hennes inlägg om Formex eller varför inte Inredningshjälpen, Anette inlägg om Formex.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.