Formex 2018 är över för denna gången!

Nu är Formex 2018 över för denna gången. Helt slut sitter jag nu på tåget hem mot Göteborg.

Som ni kanske vet åkte jag upp i måndags för att stå i montern på Älvsjö Mässan. Det är genom mitt arbete hos DHL som jag gör detta. Så fokus för mig är inte inredning, kläder eller design men det är guldkanten med mitt arbete 🙂

Formex

Det är nordens största mötesplats för både formgivning och inredningsdesign. Första mässan var 1960 och den anordnas två gånger per år, en gång i januari och även i augusti. Det är ingen mässa för privatpersoner utan det är för inköpare, agenter, grossister och media.

Kändisar

Det är himla intressant att få se det som inom kort kommer att finnas i varje butik inom kort. Att få se vad som är på gång samt vilka färger man ska satsa på. Sen är det även lite roligt att se alla kändisar som går runt. En morgon stod vår prins Carl Philip framför mig. Fick tunghäfta och fick enbart ur mig HEJ, idiot tänkte jag sedan…. hahaha. Jag som brukar kunna snacka med vem som helst om vad som helst.

Fick även möjlighet att prata med representanter från Maria Åkerberg, jag använder nämligen hennes produkter och var lite nyfiken på deras nya deo. Har nämligen använt mig utav deras saltdeo men tycker att den inte håller måttet. Ska bli spännande att testa.

Mitt i vimlet sprang jag även på Ellie, en blogg-kollega från Göteborg och om du är intresserad av mode så tycker jag verkligen att du ska titta in hos henne, man får massa bra inspiration. Du hittar henne antigen på Instagram – Citycatwalk eller via hennes blogg. Titta in hos henna nu idag så får du se massa härliga bilder från Formex!

14 årig bröllopsdag

I tisdags firade jag och Anders 14 årig bröllopsdag men eftersom jag inte var hemma så tänkte jag att vi ska fira den nu till helgen. Ikväll orkar vi nog inte, jag kommer inte hem förrän strax efter kl 19. Men tänkte att vi ska äta något gott imorgon innan han drar till Stockholm för Kick off med sitt arbete på söndag.

Fick med mig tre presenter från Lakritsfabriken i Ramlösa, muta till Anders eftersom jag varit borta på bröllopsdagen och allt. Tror att han blir nöjd över det eftersom han älskar lakrits, inget jag äter.

Tror att Anders kommer älska mig ännu mer nu eller?
Min outfit en dag
Natur och naturliga färger gäller även i höst.

2 kommentarer

  • Ellie

    Åh det var så roligt att vi sågs där! Det var skönt att träffa på ett känt ansikte när jag var själv på denna gigantiska mässa! Du har en energi och positivitet som smittar av sig och lyfter en! Tack för det. Och du var så snygg! Allt från makeup och hår till outfit. Tusen tack för dina fina ord om mig och min blogg/Insta! Det betyder mer än du kan ana! Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.