Förboka inför Bokrean

Inlägget innehåller annonslänkar för Bokus

Bokrean startar den 25 februari men redan nu kan du förboka dina böcker hos Bokus. Hur smart är inte det!

Jag tyckte det var supersmart, att man inte har kunnat gjort detta tidigare. Själv upptäckte jag detta precis och har redan lagt en beställning på lite böcker. Har jag tur så kommer böckerna redan den 25 februari eftersom de packas redan den 24 februari.

Dessa böcker har jag förbokat

 • Anders Hansens bok om Skärmhjärnan
 • Food Pharmacy, för en bättre tarmflora och håller inflammationer borta.
 • Sömngåtan, verkar intressant och är rätt i tiden. Sömn är viktigt eller hur!?

Såg även att det fanns en massa barnböcker, men vet inte vilka Vincent önskar sig så jag får vackert vänta att förboka de böcker han önskar sig. Han som har dyslexi behöver verkligen öva på att läsa böcker med olika svårighetsgrader.

Titta in hos Bokus så kanske just din bok som du önskar går att förboka inför Bokrean!

2 kommentarer

 • Hannas krypin

  Jag har förbokat en bok om människokroppen men nu blev jag sugen på att kika in igen och se vad som finns. Food pharmacy skulle jag vilja läsa. Men rekommenderar inte författarna till den boken vegetarisk kost? Får googla lite. 🙂

  • Pernilla

   Jo lite så men jag ser det mer som intressant läsning, mer input 🙂 kanske får man tips på bra tillbehör till vårt kött 😉 Sen den boken av Anders Hansen är nog intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.