FlipBelt

Precis innan jag sprang GöteborgsVarvet så köpte jag ett FlipBelt något som jag INTE ångrar. Vilket perfekt hjälpmedel till mig/oss som löptränar!

När jag tidigare var ute och sprang, hade jag nycklar i bakfickan och mobilen i ett armband kring armen. Vilket oftast när man sprang långt blev skavsår…. Inte så kul.

Men när jag var vid utlämningen av nummerlapparna på Svenska Mässan så såg jag dessa FlipBelt för första gången och blev väldigt nyfiken. Snackade med tjejen som stod i montern för Intersport.

FlipBelt finns i många olika färger, givetvis valde jag en rosa. Det finns i olika storlekar och jag har en medium.

Nu undrar du säkert vad ett FlipBelt är!

Det är ett bälte som du sätter kring höfterna. Det finns 4 olika fack som du kan krocka fast dina nycklar i, du kan ha din mobil i ett fack eller en liten vattenplunta. Allt sitter fast där du sätter bältet. Inget som skramlar, inget som hoppar ur eller skaver. Längst fram har jag ett fack med dragkedja, där lägger jag kreditkort, pendelkort eller körkort ifall jag behöver ha detta med mig.

FlipBelt kring midjan vid ett långpass. Perfekt att hänga tröja vid när man blir svettig.

FlipBelt är tillverkat av micro och lycra så den är superlätt. Givetvis kan man tvätta den, jag brukar slänga med den när jag tvättar mina träningskläder, 30 grader snabbtvätt.

Anders testad den vid ett tillfälle så nu vill han också ha en till cyklingen eller när han klättrar. Julklappen redan inköpt 🙂 hahah

Är du även nyfiken på ett FlipBelt kan jag inget annat än rekommendera det!

Mer information hittar du här.

Finns att handla hos Intersport, Naturkompaniet eller TeamSportia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.