Expressens bilaga “Allt om LCHF”

nästa vecka är jag med i Expressen/GT bilagan Allt om LCHF, Läsarens Lunch. Vi som prenumererar har redan fått den. 3 februari kommer bilagan i butikerna.
Det var en väldigt trevlig tjej som ringde och intervjuade mig precis efter jul så jag hade nästan glömt bort det. Kul att se sig själv i tidningen!
Lite roligt var det när hon frågade vad jag jobbade med, blev lite invecklat och den titeln jag har lite för lång. Så vi tog beslutet att skriva projektledare för det är typ det jag är fast ändå inte *skratt* 
 
Receptet jag lämnade är Örtfylld Serranolindad Kyckling med Sparris. Receptet hittar du här. Längst ner på den sidan har du receptet, den är från augusti 2014.
Ha en underbar lördag!
kram kram

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.