Ett äventyr i Borås

I lördags hade jag bokat in hela familjen på ett äventyr, ett äventyr som innebär höghöjdsbana och djurpark.

Vincent bara älskar att klättra så varför inte köra en höghöjdsbana igen som vi gjorde på Isaberg och avslutade dagen med att titta på alla djursen som finns hos Borås Djurpark.

Vädret var helt perfekt, strålande sol och jättevarmt. Så i helgen fick vi alla årets första bränna 🙂

Upzone Äventyrspark

Vi började med att klättra hos UpZone Äventyrspark, de har 3 banor som Vincent får klättra. Tyvärr fick han inte klättra på den ”svarta” banan eftersom han var för liten, man måste vara 11 år. Snacka om besviken kille, men om 2,5 månad fyller han 11 år så då får vi passa på att åka dit igen.

Det är väldigt kul att klättra dessa banor, eftersom hela familjen är med, vi alla hjälps åt. Tur att man inte är höjdrädd för man är rätt högt upp i träden.

Tyvärr hann jag inte ta kort när vi klättrade, eller rättare sagt jag hade inte kameran med mig 🙂 är lite rädd om den därför fick den ligga kvar i skåpet.

Är du nyfiken på att klättra på en äventyrsbana så hittar du mer information här.

Borås Djurpark

När vi var klara med klättringen gick vi in på Borås Djurpark, väldigt mysigt att strosa runt bland alla djuren. Vincent sprang runt som en galning mellan alla djuren. Tittade på elefant-bäbisen, girafferna, strutsar, björn, vargar, tigrar och många många mer djur.

Ett tips när ni åker dit är att ha med en picknick-korg med mat eftersom allt är väldigt dyrt där inne. Vi åt lunchbuffé för 115 sek per person och då ingick inte ens en kopp kaffe efter maten…. dåligt tyckte jag. Annars var allt bara bra men nästa gång kommer jag att ordna en picknick-korg med både mat och kaffe till oss.

Här hittar du program och information om Borås Djurpark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.