Erbjudande om Matkärlek

Hej,
sitter på tåget hem efter några dagar i Stockholm. Eftersom jag ska få lite nya arbetsuppgifter på jobbet så har jag varit på utbildning.

Såg att jag fått ett erbjudande av Matkärlek att dela med er läsare, om ni beställer tidningen innan 9/11 hinner ni att få sista numret för året som kommer ut i butik 29/11.

3 nr för 99 sek,

Anmäl dig via denna länk: http://matkarlek.nu/erbjudande/

Årets sista nummer av tidningen Matkärlek är som vanligt späckad med härlig inspiration, smarriga lågkolhydratrecept och spännande läsning. Vi satsar stort på julen och nyår och bjuder på många goda julkklappstips! Hela 44 lågkolhydraträtter med smaker som passar utmärkt till första advent, självaste julafton men också nyårssupén längre fram. Plus läckra glutenfria bakverk och en knaprig gå-bortpresent att göra själv – egen LCHF-müsli! Det finns något för alla. För traditionalisterna som inte kan tänka sig julen utan Janssons och sill men också recept för dig som vågar experimentera fram nya rätter med egen twist! 
Vi tittar in hos Jenny och Magnus som driver paleobloggen Under vårt tak och intervjuar Ann Fernholm, som är aktuell med ännu en ögonöppnarbok om hur man smaktränar småbarn. Dessutom bjuder chefredaktör Anne Aobadia på exklusiva recept ur sin nya kokbok Mera matkärlek som kommer ut lite senare i december.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.