Dags att uppdatera min garderob!

I samarbete med Cellbes
Idag är det som du kanske redan vet Black Friday och vad passar inte bättre än att uppdatera min garderob. Jag behöver nya jobb- och myskläder och jag hittade massa snyggt hos Cellbes.

Nu när samhället öppnar upp sig och mina kunder vill att jag ska komma ut på besök igen så känner jag att det verkligen är dags att uppdatera min garderob. Nu under pandemin har jag varit dålig med att handla nya kläder, vilket inte är så konstigt egentligen. Jag har inte haft något behov av nya kläder.

Men nu när jag börjar rulla på vägarna igen och ut på besök hos mina kunder är det dags att uppdatera sig lite, känner jag. Jag behöver både skjortor, någon kofta och kanske en väst eller slipover att ha över mina skjortor. Tycker att det ser väldigt snyggt och stilrent ut med en sådan väst.

Tänkte även se ifall jag kan hitta lite mysiga myskläder att skrota runt i här hemma nu när julen närmar sig. Kanske lite nya träningskläder 😉

Vad tror du om dessa?

Här är en riktigt snygg slipover, stickad med v-ringning. Jag gillade denna vinröda färgen, passar perfekt både till svarta och blåa jeans.

Riktigt snygg slipover eller väst

Eller vad säger du om denna härliga flanell pyjamas? Tänk att skrota runt i denna kring jul och nyår, mysa i soffan eller sitt i fåtöljen framför kaminen och dricka en kopp fettkaffe 🙂

Flanell Pyjamas

Spana in denna mönstrade blusen med puffärmar! Den här var riktigt snygg, perfekt både till jobbet eller till festen. Nyårsfesten kanske. Jag har både byxor och en pennkjol som skulle passa perfekt, denna ska jag bara ha!

Skjorta med puffärmar

Som du förstår finns det massa snyggt att välja på. Cellbes har upp till 70% i rabatt nu under Black Week så passa på även du med att förnya din garderob.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.