Bounce Fit – Ett grymt svettigt pass!

Inlägget innehåller annonslänkar

För några veckor sedan var jag och ett gäng Influencer på ett grymt svettigt pass – Bounce Fit!

Alltså jag tror aldrig att jag svettats så mycket som jag gjorde denna dag.

Att hoppa trampolin kan vara så jobbigt…. hahaha

Vi var ca 15 st Influencer som var inbjudna till detta eventet hos Bounce i Hovås som arrangerades av LM Event. Jag kände bara två, nämligen Siranee som driver bloggen Thaimorsan och Desirée. Givetvis kände jag även igen Annika Sjöö från Let´s Dance som även var med, men men ingen jag känner 😉

Vi började med att hoppa runt på lite olika trampoliner, testade att hoppa både högt som lågt. Ramla på rygg och hoppa från hög höjd rätt ner i en Big Bag. Såå himla roligt – jag förstår att alla barn älskar detta!

Bounce Fit är ett pass som håller på i 45 minuter, där man både kör styrka och kondition. Att hoppa i 10 minuter ger samma motion som 33 minuter på löpbandet.

Vilket är roligast tror du? Givet Bounce Fit!!

Har du möjlighet så tycker jag verkligen att du ska testa detta, såå himla roligt. Bounce finns i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Therese Larsson tog lite kort på oss alla,

Foto: Therese Larsson
Foto: Therese Larsson
Foto: Therese Larsson
Foto: Therese Larsson
Foto: Therese Larsson
Foto: Therese Larsson
Foto: Therese Larsson
Foto: Therese Larsson
Hela gänget Foto: Therese Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.