Avsnitt 3 av Ketopodden

Du har väl inte missat att förra veckan kom avsnitt 3 ut av Ketopodden där jag och Matilda pratar ketogen kost.

I avsnitt 3 av Ketopodden handlar om energifördelning, hur man räkna och ska tänka. Vi tipsar om bra sidor som kan hjälpa dig att räkna ut din energifördelning av dagens mat.

Men vi pratar även om mycket mer så som min Spanien resa, vad vi har gjort under veckan och lite hur vårt blodsocker ser ut just nu.

Det är så himla roligt att dela med sig utav våra erfarenheter till lyssnarna. Vårt sätt att få balans i tillvaron, att ge sin kropp de bästa förutsättningarna.

Den respons vi fått från lyssnarna är väldigt positiv, vilket är jätteroligt. Jag har fått många meddelande både via Instagram och facebook där man tycker att Ketopodden är jättebra. Bra och lättsam information och att den är på svenska. Man blir sjukt motiverad av alla dessa meddelande. Jättekul!

Du följer och lyssnar väl på Ketopodden?

Om inte så tycker jag verkligen att du ska göra det. Avsnitt 1 presenterar vi oss för varandra, det är så att jag och Matilda lärde känna varandra på LCHF Kryssningen som var i våras, april. Så vi liksom lyssnarna känner inte varandra än. Avsnitt 2 pratar vi om Vad är Ketogen Kost. Vad ska man äta, hur ska man tänka osv.

Du hittar Ketopodden via Podbean och Acast. Vi jobbar för fullt med att komma in på både Itunes och Spotify.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.