Att äta LCHF/KETO på resandefot

Just nu när du läser detta inlägg så är jag på resandefot, befinner mig i Malmö på utbildning. Men ni som följer mig vet att jag reser rätt mycket i mitt arbete.

Förr, för längesedan så tyckte jag nog att det var lite jobbigt att alltid be att få ändra maten man åt på restaurangen. Man såg minen på serveringspersonalen. Allt var så himla jobbigt. Suck!

Men idag är det inga som helst problem att ändra som man vill. På väldigt många restauranger finns det sallad som alternativ. Som förra veckan då jag var i Stockholm genom jobbet. Vi var på en restaurang i Solna, Brasserie X. Det fanns blåmusslor till förrätt med pommes, enkelt att plocka bort pommes. Blåmusslor i sig funkar klockrent. Till varmrätt åt jag entrecote även där hade de pommes. Bad istället om en sallad och mer beasås. Fixades utan miner eller suckar. Tur att utvecklingen går framåt 😉

Hur upplever du det?
Blåmusslor

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.