Åsa Beach och Camping

Alltså vilken sommar vi har, helt galet – älskar den svenska sommaren!

Kan inte minnas när vi hade så här varmt förut, helt galet underbart. Det gäller att passa på att njuta och det gjorde vi i helgen. Vi packade bilen full med badlakan, badring, picknick-korg, kaffe och massa vatten och drog ner till Åsa Beach och Camping.

Det är helt underbart på Åsa Beach och Camping, superfin sandstrand, man får nästan en känsla att man är någonstans kring medelhavet 🙂

Vi kom dit strax innan kl 11 och Vincent var bara upp en gång för att äta lunch sen var han i havet hela tiden. Hoppade i vågorna eller simmade runt eller bara satt i vattnet. Själv var jag i och doppade mig några gånger innan jag satt på filten och snackade med vårt sällskap.

Så himla mysigt att åka ett gäng familjer med alla barn, barnen leker med varandra och vi vuxna hinner snacka ikapp oss. Dricker kaffe och bara njuter av sol och värme.

Givetvis passade Anders på att cykla på sin MTB både dit och hem, tror att det var ca 3,8 mil enkel väg. Hans mål är att cykla minst 10 mil per vecka nu fram till alla tävlingar. Tror att han lyckades denna vecka!

Helt plötsligt blev stranden nästan folktom, jag undrade nästan vad som hänt. Tur att minnet är med ibland…. eller inte (tur att sällskapet hade koll), Sverige – England skulle spela. Så vi började plocka ihop trotts att barnen inte ville åka hem.  Vi hann inte mer än till bilen förrän det började att regna.

Väl hemma satt vi och tittade på när England vann över Sverige. Inte för att jag är intresserad av fotboll men jag antar att det bästa laget vann och just denna gång var det England. Bara att lära sig av sina misstag och gå vidare och bättre lycka nästa gång. Avslutade kvällen med att grilla hamburgare och halloumiost – gött!

Hur har din helg varit?

Vincent snygga badring – Donut med choklad och nötter…. hahah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.