Äntligen höst!

Idag har jag varit duktig om jag själv får säga det. Jag har höststädat i trädgården. Ställt undan utemöblerna, tagit bort 2 pallkragar som jag har haft odlingar i. Jag håller på att planera en ny köksträdgård. Jag har tänkt att den ska vara på andra sidan huset, allt för att det ska vara smidigare att kunna vattna den. Som det har varit i år har jag burit vattenkanna efter vattenkanna till vår framsida. Jobbigt…..

Så här ser det ut på vår framsida nu när jag har tagit bort 2 pallkragar. De som är kvar innehåller kryddor, rosmarin, basilika, gräslök, mynta, salvia osv.

 Här kommer jag nog att gräva upp, lägga bark eller nåt istället. Lådan där borta innehåller jordgubbar och vid spaden klättrar en björnbärsbuske upp på väggen.

Här ska min nya köksträdgård formas, den stackars pallkragen som är här, innehåller SPARRIS och nästa år får jag börja skörda, äntligen. Så idag har jag suttit på altanen med en kopp kaffe, tittat på platsen, räknat steg, tänkt och tänkt. Jag tror att det kommer att blir toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.