Äntligen hemma igen!

Hej,
äntligen är jag hemma igen efter 5 dagar i Stockholm. Roligt men tufft, långa dagar framför allt är det. Men jag har hunnit se massor, allt kommer att vara i affärerna om ca 1 månad. Mycket koppar kommer det att vara bland inredningen, mycket naturfärger. Sett massa snygga smycken och kläder. Jag har varit iväg på Formex mässan i Älvsjö. Här kommer några bilder från mässan,

Mateus tallriksväg
Laila Bagge blir intervjuad om Mucka Inte

Laila Bagge Wahlgren har gjort ett projekt med The Brand. De har tagit fram armband och t-T-shirts som ska lanseras till hösten. Tanken är att samla in pengar åt Ronald McDonald Barnfond för att kunna bygga mer hus så att man kan skapa ett hem åt familjerna och deras sjuka barn som är inlagda på ett sjukhus. Läs mer om det på Lailas hemsida. Jag ska iallafall köpa ett armband så fort det kommer ut i handeln.

Loveforever hade en modevisning

Jag hann med att se en snabbis av Loveforever modevisning. Det var bloggare,  inredare och artiser som gick som mannekänger. Länk till deras hemsida

Fick en nalle av en av våra kunder, söt va!
Klart imponerad av dessa skor.

Under dessa dagar har jag gått i mina fivefingers och jag kan säga att jag är sjukt imponerad.
Har inte haft ont i ryggen eller fötterna under hela tiden. Sjukt bra skor!
Första dagen stod jag i mina vanliga skor och då på eftermiddagen eller kvällen hade jag ont i fötterna och rygg. Dessa får följa med nästa gång jag ska iväg till Formex.

David Hellenius

I fredags var vi på ett event med PUFF, en företagarförening. De fyllde 25 år som förening och jag med kollegor var bjudna på detta event då vi har ett samarbete. Vilken fest säger jag bara, wow! David Hellenius var konferencier, hur bra som helst och super rolig. Inte alls så där tillgjord som han ibland är på tv som jag tycker. Nina Söderqvist från dokusåpan West End Star som hon vann 2008. Vilken röst säger jag bara. Men han som avslutade hela middagen var Måns Zelmerlöv, oj oj oj vad alla tjejer, tanter skrek….. ha ha ha. Vilken magnet!

Nina Söderqvist
Måns Zelmerlöv
Måns Zelmerlöv

Avslutar helgen med att sitta och mysa framför kaminen nu när jag skriver på bloggen. Det har regnat hela dagen, så nu är hösten här säger jag och plockade fram alla våra ljus och tände. Så mysigt, jag älskar hösten fast så säger jag i och för sig om alla våra årstider men alla sin tjusning.

Så imorgon börjar allvaret igen, tillbaka till fasta rutiner, Vincent börjar 2:a klass. Inget mer fusk gällande mat även om jag inte gjort så stora snedsteg men lite blir det alltid när man är iväg på mässor. Man är iväg på middagar på kvällarna, äter på fel tider, sover dåligt osv….
Så tisdag och torsdag är det träning inbokat, back on track!

Ha en underbar söndag, kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.