Älskar överraskningar!

Hej,
Hoppas din helg varit bra, min har varit lugn och skön. Vi hade Afterwork i fredags på jobbet och jobbkollegorna överraskade mig med en flaska champagne, bjöd mig på mat och dricka på John Scotts. Vi hade det supertrevligt!! Jag älskar överraskningar och speciellt bubbel!

20161021_174032
 


Eftersom Anders också hade planerat in AW med sitt jobb så hade vi ordnat barnvakt åt Vincent. Tur man har vänner man kan ställa upp när släkten är långt bort. Det blev iallafall ingen sen kväll för mig, tog ett pendeltåg som gick hem vid 20-tiden. Tur var väl det eftersom jag kände av att en förkylning var på G.

Både Anders och Vincent har eller är förkylda så risken är väl rätt stor att även jag trillar dit på ett eller annat sätt. Förhoppningsvis blir det lindrigt, brukar oftast klara mig. Men det blir att ta det lugnt med träning nu framöver så man inte stressar kroppen mer än så. Avbokade helgens alla pass så får vi se hur veckan blir, kanske blir promenader istället för gymmet. Måste kurera mig så att jag är frisk till den 19 november så jag och mitt gym ska köra årets sista OCR race….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.