Vilken helg vi har haft!

Vilken helg vi har haft, födelsedagskalas, bio och själv har jag hunnit med att springa 27 km. Precis så här ska man ha det varje helg 🙂

I fredags fylld vår son Vincent 11 år och det firades med lite vänner som kom över på en bit mat. Vincent hade beställt middagen, hamburgare med pommes. Okej han fyller ändå år så då får man bestämma vad man ska äta. Sagt och gjort, jag handlade hem en hamburgare rulle från Gödeberg Gårdsbutik. Såå himla god, grovmalen högrev med insprängd bacon – Mums säger hela familjen. Barnen fick pommes medan vi vuxna fick vaxbönor. Avslutade med glass och chokladsås. Vincent var mer än nöjd över sin dag.

Eftersom man har fyllt 11 år så enl Vincent själv så öppnas det en hel ny filmvärld…..

Så i lördags gick vi på Valarian and the City of a Thousand Planets. En framtidsfilm om hur vi människor bor tillsammans med en massa andra varelser i en stor rymdstation. Händer en massa saker där givetvis. Vincent var sååå nöjd med filmen, den bästa han hade sätt. 5/5 möjliga stjärnor. Hahaha underbart, men jag måste hålla med om att filmen var väldigt bra. Luc Besson har gjort den.

Sen avslutade vi helgen med rörelse/träning 🙂

Medan Anders och Vincent körde MTB i Bollekollen så var jag ute och sprang. Startade hemma här i Lindome och sprang ner till Korsvägen inne i Göteborg. Tog ett stopp vid Universeum och sprang sedan nästan hela vägen hem. Fick så himla ont nedanför mitt knä. Måste kolla det med min löpcoach på onsdag då jag ska träffa henne. Fick hoppa på pendeltågen vid Kållered och åka de 5 km som var kvar hem till oss. Men bättre att ta det lite lugnt än skada sig.

Så idag blir det vila men imorgon tisdag ska jag till gymmet och köra lite styrka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.