Perfekt avslutning på helgen, löptur innan frukost

 
 
Vilken underbar morgon vi hade på västkusten idag. Blev en sen kväll igår men vaknade ändå tidigt så jag passade på att ta ett löptur innan frukost. Fåglarna kvittrade, solen var framme en stund och + 8 grader. Helt underbart!
 
Sprang iväg strax efter 08:30 men jag var inte själv med denna tanke, mötte säkert 10 st som också var ute och sprang. Den känslan jag hade hela turen var nu är det VÅR!!!
 
Tog det lugnt eftersom jag inte sprungit på väldigt länge så jag tog den korta turen, 4,2 km på 28 minuter. Men det kändes bra i kroppen så nu ska jag börja springa på kvällarna. Varannan dag gymmet och varannan springa ute.
 
Nu är det mindre än 100 dagar kvar till GöteborgsVarvet och 3 veckor kvar till Tjejvasan. Ingen snö i siktet än här nere…. men under sportlovet kommer vi att åka upp till Falun en sväng så jag hoppas, håller tummar o tår att det finns snö kvar där så att man hinner träna lite på längdåkning innan loppet är. Annars får jag väl köra på ren vilja…. haha
 
Avslutade veckan med att köra ett pass på gymmet, Crossgym – Robert hade gjort ett grymt bra pass idag. Helt slut! Vi började med Tabata, sen olika övningar, tror vi hann med 3 varv och avslutade med Amrap.
 
Tabata – 4 varv
Kettlebell, 2 greppfattning, 12 kg
Cruches med Kettlebell, 12 kg
Burpees
Benböj med Kettlebell, 12 kg
 
Sen olika övningar som vi körde två och två, Boxjump, utfall med10 kg vikt ovanför huvudet, TRX-band Biceps, Kettlebells, tricepsövning på bänk, crunches med vikt som man lämnar över till den andra osv.
 
Amrap – 15 min – gör så många varv som du hinner med.
40 st hopprep
30 st knäböj
15 st Mountain climb
10 st Död armhävning
5 st Chins
 
Under tiden som jag körde passet var Vincent iväg och körde Badminton, pingis och basket med en klasskompis vars föräldrar hade hyrt en gympahall. Perfekt avslut även för Vincent som tyckte det var super kul. Super bra idé tyckte jag.
 
Lax i ugnen med lite broccoli
Dagen middag blev Vincent favorit, lax i ugnen med dillsås. Vincent fick potatis till sin mat medan jag och Anders gjorde vitlöks fräst broccoli med lite avokado.
 
Lax gräddade jag i ugnen på 200 grader i ca 23 minuter.
Salt och peppar på fisken.
 
Dillsåsen är en helt vanlig gräddsås men att jag har fiskfond istället och lite dill i.
 
Hur ser träningen ut för nästa vecka?
Måndag – löpning
Tisdag – Gym, underkropp
Onsdag – Gym, överkropp
Torsdag – löpning, intervall
Fredag – Gym, underkropp
Lördag – löpning, långtur
Söndag – Gym överkropp
 
Kram kram
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.