Pannkaka på banan

Hej,
När vi får bruna bananer hemma så är de ju inte så god längre, då gör vi pannkaka på dom. Perfekt att ha pannkaka, plättar i frysen som man bara kan ta fram och värma på. Perfekt mellis eller efter träning.

Visst ser det gott ut?

Om du går in på Recept fliken så hittar du receptet för Bananvåfflor, den är gjort på ett litet annat sätt eller så klickar du här.

Oftast brukar vi göra plättar men denna gång gjorde vi de som pannkaka och smaksatta med LCHF-klubbens nougatcreme som jag köpte sist jag var i Stockholm och gick förbi deras butik i Sturegallerian.

Tänk på att steka pannkakan på medelvärme, då den lägg viker sig när man ska vända.

Pannkaka på banan

Ingredienser

  • 1 mogen banan
  • 6 ägg
  • 1 rejäl matsked nougatcreme
  • lite salt

Instruktioner

  1. Mixa samman allt med en mixer och stek sedan i smör/kokosfett på medelvärme. Vi brukar servera mango och en klick ryssyoghurt till. Mums!!

 


Smaklig måltid!

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.