Palsternackspure – oj vad gott!

Hej,
igår gjorde jag något som var super gott, palsternackspure. SUPER säger jag bara….. ni måste testa. Till det serverade jag min vanliga lax i ugnen som Vincent bara älskar. Ni hittar det om ni söker på lax i ugnen.
Palsternackspure

6 st lagom stora palsernackor
en lite klick crème fraiche

koka palsternacka i lättsaltat vatten tills de blir mjuka, häll av vattnet och sedan kör ni de med en stavmixer tills att den blir slätt. Klicka i en klick crème fraiche – jag använde kaffesked.
Smaka av med salt och peppar.
Mums…..

Sen på kvällen hade jag tänkt springa 2,1 mil men det blev bara 1,4 mil på 1:37 helt okej. Men jag måste innan helgen springa 2,1 mil för den 7 juni springer jag ett lopp som Anders egentligen skulle ha sprungit men han gör ju som sagt vad en annan tävling.

I helgen var det inflyttningsfest hos ett par vänner, de har flyttat typ 100 m ner till nästa gata. Ha ha ha så vi var ett gäng så minglade runt i deras trädgård, gick tipspromenad, åt och drack massa gott. Super kul hade vi enda fram till natta, så jag och Anders gick hem vid 02-tiden. Sen blev vi väckta av 2 små troll som hade varit barnvakt åt Vincent, så vid 7-tiden var jag uppe och gick…. ZZzzz

Även i helgen fick vi hem 15 ton jord som skulle krattas ut på gräsmattan, över gamla bäcken….. många lass med skottkärran blev det för Anders medan jag krattade ut allt. Nu behöver vi bara….. 2 lass till minst……
Men det kommer att bli kanon när det väl blir klart.

 
 
 
 
 

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.