Nästa tävling

Jag har missat att berätta om mitt nästa äventyr som jag ska göra med Lindome Gym och Hälsa. Den 19 november går årets sista OCR tävling, på Ullevi. Det är en tuff hinderbana på 5 km med 60 st hinder, utformad av Military Fitness. Vi är ett gäng från gymmet som ska köra detta tillsammans.

Vi ställer upp i klassen Run4Fun, det är inte samma strikta regler som om man kör utmaningen, inga straff men samma hinder. Det är fri entré så vem som helst kan komma till Ullevi denna dag för att se och heja fram oss alla!

Men innan dess ska vi träna med OCR-killen själv, Niclas Oppäng, på Lindome Gym och Hälsas Outdoor training. Ni som följer mig på Instagram vet att jag har känt mig förkyld, så förra veckan tog jag det väldigt lugnt med träningen. Jag kurade i soffan och bara tog det lugnt. Men i helgen testade jag att röra på mig igen, just för att se hur kroppen reagerade. Tog en kort löptur på 3 km och det kändes bra. Så nu till veckan ska jag börja träna igen.

För nästa helg ska vi träna med Niclas, hela gänget som är med från Lindome Gym och Hälsa, vårt ”Big Team”. Ska bli superkul, även Anders kommer att vara med på denna tävling. Första gången som vi tävlar tillsammans, så vi får väl se hur det går….. hahah

Jag återkommer med rapport när jag gjort både träningen med Niclas och när tävlingen är över…… om jag överlever!!!

6884fe_ae928e477a784c4388291c81e0d637bc-mv2_d_1753_1240_s_2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.